Vibevej 8, NederVindinge, 4760 Vordingborg

Super velholdt parcelhus i NederVindinge

Flot og nydelig villa på 121 kvm, på en stille og rolig villavej i NederVindige, tæt på skole, børnehave, sportsplads og indkøbsmuligheder. Der er 4 km ind til Vordingborg, hvor der er busforbindelse fra Ndr. Vindinge til Vordingborg station. Desuden er der cykelsti ind til Vordingborg.

Villaen er indrettet med en dejlig entre med skabsarrangement. Nydeligt brusebadeværelse med gulvvarme. 2 gode børneværelser, stort lyst soveværelse med indbygget garderobeskabe. Stor og lys opholdsstue med gulvvarme og udgang til skøn vestvendt terrasse. Velanlagt have med flere gode terrasser og solkroge.
Flot køkken med gulvvarme og hvide flotte elementer med masser af skabsplads. Ved køkkenet ligger bryggerset hvor der er gulvvarme, god plads til vaskemaskine, skabe m.m. Fra bryggerset er der udgang til garagen.

Til ejendommen hører der et stort udhus på 17 kvm, hvor der er god plads til opbevaring. Endvidere en 32 kvm stor garage med elektronisk garageport. Garagen er frostfri . Desuden er der udgang til ugenert terrasse.

Opvarmning sker ved Bosch jordvarmeanlæg, der er nyere termovinduer og god isolering. Der er derfor lavt energiforbrug og et rigtigt fint Energimærke (B).

Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 for yderligere oplysninger og aftale for fremvisning.