Vingevej 2, 4760 Vordingborg

239 kvm spændende ejendom med 77 kvm erhverv med god synlighed

Spændende ejendom indeholdende såvel godt kontor samt stor bolig, godt beliggende i Vordingborgs vestlige del. 10 minutters gang fra Vordingborg Station og ca. times kørsel fra København. Ejendommen er beliggende på hjørnegrund med god synlighed fra landevejen mod Næstved. Fra bolig og kontor, er der dejlig udsigt over mose og marker.

Erhvervsdelen udgør 77 kvm kontor, med egen indgang og gode p-forhold. Det er indrettet med stort kontorlokale, der let kan opdeles. The-køkken/printerrum samt toilet med håndvask. Udstyret med EDB-netværk og dermed særdeles velegnet til liberalt erhverv.

Den private beboelse på 162 kvm er indrettet med vindfang og fordelingsgang til 2 gode værelser. Stor opholdsstue med trappe til 1. sal. Hyggeligt spisekøkken. Badeværelse med såvel badekar som bruseniche. Nyere bryggers/grovkøkken med skabsplads, ny fjernvarmeunit m.v.
1. salen er indrettet med stor opholdsstue med udgang til overdækket, vestvendt altan med fantastisk udsigt til solnedgang over marker og mose. Mindre kammer med ovenlysvindue. Stort soveværelse med skabe og walk-in garderobe. Toilet med håndvask.

I stueetagen er tidligere garage indrettet/inddraget som lager/depot med bordplads med indvendig adgang. Udvendigt fra ,er der adgang til fint hobbyværksted.

Ejendommen ligger på hyggelig grund med stor privat have med gårdsplads, ugenert gårdhave og gode p-forhold til såvel privatdel- som kontoret. Der er dobbelt carport til privatdelen samt drivhus.

Den helt rigtige ejendom til familien, der har behov for god plads og driver egen virksomhed. Sælger kan evt. være interesseret i åremålsleje af erhvervsdelen efter nærmere aftale.