Bankevejen 48, Kostræde Banker, 4750 Lundby

103 kvm ejendom i hyggelige Kostræde Banker

Velkommen til Bankevejen 48 i Lundby

I et roligt og naturskønt område, er denne charmerende ejendom beliggende. Kostræde Banker er en hyggelig lille landsby,som ligger mellem handelsbyerne Vordingborg og Næstved. Indkøbsmulighed ved den lokale Rema1000. I den nærliggende by Lundby får man her mulighed for folkeskole, daginstitution og togstation (timedrift til Kbh) samt 10 minutters kørsel til motorvej med ca. en time til København.

Ejendommen er opført i år 1825. Tag og vinduer er skiftet ca år 2005. Ejendommen er beliggende på 1.791 kvm stor ugenert grund. Grundener opdelt med indkørsel til carport og værksted. Stor lukket have med græsplæne og begroet randbeplantning. Ejendommen er med pudsede vægge (ogbindingsværk), termovinduer og decratag..

Ejendommen rummer 103 kvm bolig. Vi bydes velkommen i lys entre. Herfra adgang til 3 gode værelser, samt stor rummelig opholdsstue med udgang til dejlig udestue mod haven. Nydeligt køkken/alrum med gode hårde hvidevarer, effektiv pilleovn samt fin plads til spisende gæster. Herfra udgang til forhaven. Lyst badeværelse med toilet, vask og brus, samt lille vaskerum /pulterrum.

Ejendommen har energimærke F, og opvarmes ved pilleovn.

Skal du have fingrene i denne hyggelige ejendom med mulighed for flexbolig?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000, eller send os en e-mail på: 4760@vorbolig.dk