Valdemarsgade 30, 4760 Vordingborg

Hyggeligt byhus midt i Vordingborg med stor garage

Drømmer du om at bo nemt og bekvemt. Så er her et hyggeligt by hus med 80 kvm bolig og 189 kvm grund. Beliggende centralt i Vordingborg, tæt ved Algade, indkøb, skole, børnehave, dagpleje, vuggestue, Vordingborg station m.m.

Ejendommen indeholder: Entré med trappe til 1. sal. Mindre toilet under trappe. Stor regulær dagligstue kombineret med spisestue. Fint nyere køkken med udgang ud til hyggelig gårdhave. som er belagt med fliser. I haven er der mulighed for både morgen sol i enden af haven ved garagen, og aften sol i den anden ende.
1. sal er indrettet med et stort soveværelse med udgang til tagterrasse og med ovenlysvindue samt et rum indrettet med garderobe og bruser.

På ejendommen findes der også en dejlig stor kælder, med 4 rum med bl.a. fyrrum, vaskerum og diverse opbevaring. Der er fornuftigt lofthøjde.

Skøn hyggelig gårdhave, belagt med sten. I denne er mulighed for gode terrasser med sol såvel morgen som aftalen. For enden af gårdhaven er der en 20 kvm stor garage (med el-port) med indkørsel fra Valdemarstien. Der er også almindelig udgang til Valdemarstien.

Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.