Holmemosevej 9, Pollerup, 4780 Stege

Fantastisk ejendom med udsigt til Østersøen

Velkommen til Holmemosevej 9 - Intet mindre end en perle på Møn!
Drømmer I om en ejendom med masser af kvadratmeter både ude og inde for enden af en lukket vej? Eller hvad med et sted med plads til flere generationer? Så tag et kig på denne smukke ejendom, som står indflytningsklar og venter på sine nye ejere. Det er tydeligt, at sælger har været glad for at bo her. Stort set alle kvadratmeter er renoveret løbende, hvilket afspejler sig i det flotte energimærke.
Bolig 1 indeholder:
Vindfang i forbindelse med entre. På højre side pænt flisebadeværelse og til højre stort brygges med håndvask, vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der endvidere adgang til dejlig opholdsstue med brændeovn og trappe til 1.salen. Fra opholdsstuen er der udgang til sydvendt terrasse og den skønneste udsigt over markerne ned mod vandet. I åben forbindelse med stuen det dejligt, stort og lyst spisekøkken med masser af opbevaringsplads og udgang til en skøn aftenterrasse. Til køkkenet er et mindre viktualierum. I stueplan er der også to gode værelser. På 1. salen finder man en stor repos samt et værelse. Herfra er udsigten simpelthen fantastisk. Her bliver det endnu tydeligere, hvor tæt man er på vandet. På 1. salen er der et uudnyttet loftrum, som kan sættes i stand og dermed få endnu et værelse samt et toilet/bad alt efter behov.
Bolig 2 indeholder:
Separat bolig med entre og udgang til værksted, pænt badeværelse, to gode værelser, det ene med udgang til overdækket terrasse og et mindre køkken. På 1.salen er der et stort rum, så mulighederne er mange for, hvad der kan laves i dette rum. Måske en hjemmebiograf eller hjemmearbejdsplads. Ejendommen har endvidere en stor dobbelt garage med elektrisk port samt værksted. Ejendommen er beliggende på en ca. 15.000 kvm stor grund, hvor der både er frugttræer og masser af græs, så der kan spilles bold, hoppes i trampolin og nyde livet.

En fantastisk ejendom som skal opleves, for som Sælger siger: "Man finder kun sådan en ejendom én gang i livet!"