Skovbyvej 24, Skovby, 4840 Nørre Alslev

Landejendom med skøn udsigt

Charmerende og hyggelig landejendom beliggende i naturrige omgivelser med kort afstand til skov og vand. Fantastisk udsigt ned over Farøbroerne og Storstrømmen. Boligen giver rig mulighed for at sætte eget præg på jeres kommende bolig.

Ejendommen rummer 205 kvm bolig. I bydes velkommen via entre/træskogang med adgang til et værelse samt nyere renoveret bryggers med gulvvarme og god plads til vasketøj, opbevaring m.m. Nydeligt og lyst køkken med god skabsplads. Køkkenet er i åben forbindelse til spisestue med brændeovn. Herfra endvidere adgang til ældre badeværelse med toilet, vask og badekar, samt et godt værelse.
Hyggelig og stor opholdsstue med god plads til hele familien. Stue med flere møbleringsmuligheder, samt udgang til haven med dejlig stor flisebelagt terrasse. Fra stuen får I adgang til yderligere to gode værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse. Hovedindgang/hall med trappe til 1. sal, er under renovering/optimering.
Derudover får I adgang til endnu et værelse.

Ejendommen er opført i 1877, og beliggende på en stor grund på 10.453 kvm. Opdelt med stor gårdsplads til hovedhuset og garage/udhus på 105 kvm. Her god plads til bl.a. værksted, hobby, opbevaring, samt mindre hestestald med plads til 2 heste. Grunden rummer flere udearealer her blandt andet overdækket carport med plads til trailer eller andet. Dejlig stor og ugenert have med flere hyggekroge/miljøer. Haven er beplantet med diverse frugttræer, blomsterbede og mindre lukket skovareal.
Til grunden medfølger et muret udhus på 60 kvm med støbt gulv. Her mulighed for evt. opbevaring af foder, halm, remedier, haveredskaber m.m.
Ejendommen er med pudsede vægge, rødt tegltag og hvide vinduer. Boligen løbende blevet moderniseret af nuværende ejer, fremstår dog med flere ufærdige projekter.

Skovby er en lille hyggelig landsby med mindre nabolag og omkringliggende marker. Gåafstand til god friskole. 10 minutter til Stubbekøbing og Nørre Alslev, samt 5 minutter til motorvej mod København. Endvidere, 20 minutter til Vordingborg centrum og Nykøbing Falster by. Her vil et besøg i den gamle købstad give anledning til større indkøb og shopping i gågaden, samt spise en god frokost ved én af deres mange caféer og restauranter. Byen indbyder ofte på kulturoplevelser og underholdning for børn, som voksne.

Varmekilde er en varmepumpe fra december 2022. Energimærke C.

Skal du være den kommende ejer af denne fine ejendom?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000, eller e-mail: 4760@vorbolig.dk, og vi glæder os til at hjælpe dig med at få DRØMMEN i HUS.