Bruntoftevej 20, Sørup, 4800 Nykøbing F

Charmerende fiirlænget gård i naturskønt område

Drømmer I om landlige omgivelser, og en charmerende bondegård med fine detaljer og mulighed for at sætte eget præg på jeres kommende bolig ?
Så skal I se nærmere på denne fine ejendom på NordFalster. Naturskønt område med omkringliggende skov og åbne marker. Tæt på en af Danmarks smukkeste golfbaner. Ejendommen ligger midt imellem Eskilstrup og Nykøbing Falster. Her vil et besøg i den gamle købstad give anledning til indkøb og shopping i gågaden, samt spise en god frokost ved én af deres mange caféer og restauranter. Byen byder ofte på kulturoplevelser og god underholdning for alle.

Firlænget gård med hyggelig gårdsplads. Ejendommen er med bindingsværk og eternittag. 240 kvm bygninger, hvilket giver adgang til hhv. garage, gildesal, staldbygning og værksted med fyrrum. Ejendommen er opført i 1876, og har et grundareal på 8.925 kvm.Grunden er opdelt med lang indkørsel til forhave og gårdsplads. Stor lukket have med græsplæne, frugttræer og beplantning. Vest for ejendommen er der yderligere et stykke regulært jordareal.

Beboelsen indeholder entre via fint bryggers. Her er adgang til et lille badeværelse, samt et stort badeværelse. Begge er velholdte og med gulvvarme. Fint vaskerum med god bordplads og vaske/tørremaskine. Dobbeltværelse med gennemgang til soveværelse. Stort lyst køkken alrum med gode hårde hvidevare. Dejlig rummelighed og plads til hele familien. Køkkenet er i forlængelse med husets opholdsstue, som via de flotte franske døre giver adgang til. stor lys opholdsstue med god møbleringsplads. Effektiv pilleovn og udgang til overdækket/lukket flisebelagt terrasse, med udsigt til haven. Fra stuen, gives der endvidere adgang til lille værelse, samt stor rummelig og lys spisestue med god plads til større spisearrangement.

Skal denne ejendom være din?
Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000, eller e-mail: 4760@vorbolig.dk, og vi glæder os til at hjælpe dig, med at få DRØMMEN i hus.