Svinøvej 85, 4750 Lundby

Skøn landejendom midt i fantastisk natur

Charmerende stuehus fra 1860, beliggende i skønt naturområde med 8,3 ha tilhørende jordareal. Ejendommen er løbende moderniseret og senest er der lagt nyt stråtag i 2018 og renoveret facader. Opvarmning sker primært med luft til luft varmepumpe, der er stort 6 KW solcelleanlæg.

Grunden er opdelt med forhave med fin lille sø. Gårdsplads med adgang til dejlig dobbelt carport bygget i samme stil som hovedhus. Skøn have og terrasse mod de åbne marker. Endvidere fin lille lund med sti-system.

Hovedhuset er med pudsede vægge og bindingsværk. Flot renoveret i løbet af de seneste år. Man starter med en stor skøn entre/hall. Herfra adgang til stue og køkken. Entreen giver ligeledes adgang til 2 gode værelser, kontor samt nydeligt badeværelse. Stort praktisk bryggeres med videre adgang til disponibelt rum, sauna og værksted. I den rummelige stue er der brændeovn, skøn karnap med store vinduer mod have og marker. Vinkelstue med læseafdeling. Skønt stort spisekøkken med mange skabe og god spiseplads

1. salen er indrettet med stort alrum. Fint lille toilet med håndvask. Stort soveværelse samt stort børneværelse.

I hele boligen er der flotte lyse trælofter, der er hhv. faste tæpper samt flotte flisegulve.Fornuftigt energiklasse og dermed også fornuftigt energiforbrug. Solcellerne er placeret væk fra bygninger, så disse ikke skæmmer.

Den dobbelte carport indeh. endvidere godt udhus/opbevaringsrum, ligesom der på gavle er påsat hyggeligt drivhus der p.t. bruges som vinterhave.

Jorden er p.t. bortforpagtet på 1. årig aftale med årlig indtægt på kr. 22.500,-. Jagt er fri for ejer.

Ejendommen ligger midt mellem Vordingborg og Næstved. Såvel Dybsø Fjord, Avnø Fjord samt Svinø Strand er indenfor gå-/cykelafstand.