Vildrosevej 1, Bakkebølle, 4760 Vordingborg

Skønt sommerhus i dejlige Bakkebølle

Dejligt sommerhus på 125 kvm, beliggende på 1.200 kvm stor ugenert og nem grund. Huset er oprindeligt fra 1973 og er til- og ombygget i 2016, så det nu fremtræder moderne og indbydende. Ejendommen er opført med rødmalede træfacader samt termovinduer. Sommerhuset er isoleret så det kan bruges hele året og opvarmes ved el-radiatorer og brændeovn.

Indretningen er med en fin lille entre, stort lækkert lyst badeværelse med bruseniche, lyst klinkegulv og badeværelsesarrangement. Centralt i huset finder I et dejligt spisekøkken med god skabsplads og pæne hårde hvidevarer. Fordelingsgang som giver adgang til 3 gode soveværelser på hhv. 16 kvm, 7 kvm og godt 9 kvm. Stor lys opholdsstue på 30 kvm med god nyere brændeovn. Fra stue er der udgang til dejlig overdækket sydvendt terrasse.

Ved indgangspartiet er der endvidere en hyggelig lukket terrasse.

Til ejendommen hører 50 kvm carport med tilhørende opbevaringsrum. Stor syd-vest vendt have.

Sommerhusområdet ved Bakkebølle ligger i naturskønne omgivelser, tæt ved vandet med gode bademuligheder.4 km til motorvej og nærmeste indkøb samt 8 km til Vordingborg Centrum. Placeringen giver gode mulighed for oplevelser på Sydsjælland og Møn