Humlevænget 4, Ore, 4760 Vordingborg

Dejligt moderniseret sommerhus ved Ore Stand

Dette sommerhus er beliggende på en lukket vej, ved Ore Strand. Sommerhuset ligger på strandsiden, på en af de bedste veje, og med blot 250 meter til vandet,

Sommerhuset ligger på en 763 kvm lukket grund. 74kvm dejligt sommerhus fordelt med 50 kvm bolig samt 24 kvm anneks. Nydelig have med flisebelagt samt overdækket terrasse, urtehave og fin græsplæne plads til diverse havespil og hygge med venner og familie. I forhaven er der ligeledes mulighed for at nyde morgenkaffen. Dobbelt indkørsel.

Sommerhuset er indrettet med fordelingsentre, som giver adgang til husets nyere badeværelse med toilet og brus. Nyere AUBO køkken med lækkert gas-komfur med elovn, samt emhætte. Køkkenet er endvidere i direkte åben forbindelse til lys spise-/opholdsstue. God rummelig opholdsstue med pilleovn. Udgang til lukket/overdækket terasse med vinduesparti samt til haven. Sommerhuset rummer 1 soveværelse. Annekset består af 2 rum, hvoraf de nuværende ejer benytter det ene som gæsteværelse, og det andet som pulterrum/opbevaring/brygges. Dertil er der i sommers tilbygget et værksted, med god plads cykler, værktøj m.m.

Fine gulve, godt indrettet og vedligeholdt sommerhus med stor skøn have.

Med en radius på 2 km, er der flere indkøbsmuligheder, skole, institution, fitness center, pizzaria og bibliotek. Endvidere små 4 kilometer fra Vordingborg bymidte, hvor der er yderligere mulighed for indkøb, shopping, cafe-/restaurentbesøg, mulighed for kultur m.m.