Limurtvej 3, 4760 Vordingborg

Skønt sommerhus med fantastisk udsigt

I dejligt lukket sommerhusområde, tæt ved dejligt badevand, ligge dette skønne sommerhus opført i 2003. Huset indeholder 116 kvm bolig i 1 1/2 plan. Huset ligger på 1.201 kvm dejlig let skrånende grund.

Boligen er i stueplan indrettet med fordelingsentre, 2 gode værelser samt flot lyst brusebadeværelse. Praktisk brygger og et åbent opholdsmiljø hvor køkkenet er i åben forbindelse med stuen hvor der er effektiv brændeovn og trapppe til 1. sal.. Fra stuen er der ligeledes udgang til dejlig udestue med flot flisegulv og skøn udsigt til vandet.
1. salen er indrettet med stort soveværelse, toilet med håndvask. Stor opholdsstue med udgang til fine solrige altaner med super udsigt til Storstrømmen og Farøbroen.

Grunden er med flere gode terrasser og lækroge med mulighed for ugenert at nyde sommeren og solen. Fra huset er der gå-afstand til stranden (med badebro) og fredsskoven.

Bakkebølle Strand er et charmerende mindre sommerhusområde ca. 10 minutter fra indkøb og motorvejstilkørsel. København kan nåes på 5 kvarter og færgen (tunnelen) mod Tyskland nåes på 3 kvarter.

Kontakt VorBolig for yderligere oplysninger og evt. fremvisning. Ring tlf. 5535 0000