Bæverstien 6, 4873 Væggerløse

Skønt sommerhus på Bøtø

Lækkert og indflytningsklart fritidshus fra år 2004, som besidder en sjælden kombination af central beliggenhed, afskærmet privatliv og en optimal placering i forhold til solen.

Fritidshusets beliggenhed er skøn, hvis man ønsker at være ugenert og alligevel tæt på både strand, natur. Marielyst centrum er kun ca. 10 min gang væk og indkøb er lige rundt om hjørnet.

Fritidshuset har en lukket og ugenert grund på 937 kvm, hvor der i alt er et boligareal på 75 kvm bolig, fordelt et hovedhus på 66 kvm og et anneks på 14 kvm.

Hovedhuset indeholder: Et fint køkken, hvor der er adgang til spise-/opholdsstue, som er udført i loft til kip. Opholdsstuen er dejlig rummelig, med store vinduespartier som giver et skønt lysindfald i rummet og et dejligt kig over den skønne grund. Dejligt brusebadeværelse hvor der også er vaskemaskine. Fra stuen af er der udgang til en delvist overdækkede træ-terrasse. Endvidere er der 2 soveværelser.

Annekset indeholder: 2 sengepladser samt 2 køjepladser og ekstra skur til opbevaring af havemøbler mm.

Der er installeret fibernet i sommerhuset. Der er på nuværende tidspunkt udlejningsaftale med Sol og Strand.

Her er alletiders mulighed for at erhverve et sommerhus, der kan give familien de skønneste weekender og ferier og evt. en ekstra skærv i kassen ved udlejning!

Kontakt VorBolig på tlf. 5535 000 for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.