Østkildevej 31, 4793 Bogø By

Flot og vedligeholdt fritidshus

I et hyggeligt og idyllisk sommerhusområde på Bogø ligger dette hyggelige og vedligeholdt fritidshus. Boligen er opført i 1980, på en 841 kvm stor solrig grund som er trukket tilbage fra vejen, hvilket gør det til et virkelig afslappende fristed. Tæt på sommerhuset er der et skønt fællesareal.

Bogø er en hyggelig ø som er beliggende i Storstrømmen mellem Sjælland og Falster. Der er tale om en søfartsø, hvilket gør, at der er de helt rigtige forhold for fritidsfiskere, sejlere og kajakroere. Bogø by, som man kan nå på en kort cykeltur fra adressen, og den lokale købmand ligger ikke mere end ca. en kilometer væk.

Fritidshuset har et boligareal på 58 kvm og indeholder: indgang til nyere køkken som er i åben forbindelse med spise-/opholdsstue, vinkelstue med pillebrændeovn og varmepumpe. Fra stuen er der udgang til den skønne solrige terrasse - hvor der også findes en god overdækning. Lille fordelingsgang til 2 mindre soveværelser samt brusebadeværelse.

Til sommerhuset hører forholdvis ny carport på 18 kvm. Endvidere udhus til haveredskaber m.v.

Bogø har rigtig fine tilkørselsforhold fra motorvejen (Farø). Der er mange gode oplevelser indenfor rækkevidde. F.eks. Møns Klint, Stege og deres tirsdagsmarkeder, Vordingborg By og Gåsetårnet. Bonbon-land og det nye Skovtårn er ligeledes indenfor fornuftig afstand.

Kontakt VorBolig på tlf. 5535 0000 for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.