Okseøjevej 14, Kostræde Banker, 4750 Lundby

Skøn perle på Sydsjælland

Midt mellem Vordingborg og Næstved, ligger det skønne og rolige Kostræde Banker. Et lille område hvor sommerhuse og helårsboliger ligger pø om pø. Fra Kostræde Banker, er der 6 km til skønne Svinø Strand, der betragtes som en af de bedste badestrande på Sydsjælland. 4 km til Lundby hvor der er timedrift med tog til København.

Sommerhuset er et bjælkehus på 66 kvm, oprindeligt fra 1973, men som i dag står fuldstændigt skarpt og i orden. 1.030 kvm velanlagt have med skønne terrasse og solkroge. Det er indrettet i charmerende "New England" stil, med masser af lys og charme.

Indretningsmæssigt passer huset til en familie. 2 gode værelser samt rummeligt soveværelse. Nydeligt og velindrettet brusebadeværelse. Hyggeligt nyere køkken med fin skabsplads og gode hårde hvidevarer. Skøn lys opholdsstue med brændeovn, luftvarme. Fra stuen er udgang til fantastisk skøn og solrig terrasse på mere end 40 kvm, hvorfra man kan nye udsigten over området.

Til ejendommen 2 gode skure og god opbevaringsplads til de nødvendige ting. Der er endvidere indlagt fibernet i ejendommen.

Så hvis fred og ro er et ønske når I holder fri i sommerhuset, så er dette absolut en fantastisk mulighed. Kontakt VorBolig for aftale af besigtigelse.