Rødtjørnevej 13, 4873 Væggerløse

Skønt mormor sommerhus - 300 meter fra vandet

Her er muligheden for at erhverve sig et hyggeligt sommerhus kun 300 meter fra en af Danmarks bedste badestrande. Marielyst sommerhusområde på Falster er verdens kendt i Danmark. Her er alle de muligheder man kan ønske sig til en dejlig ferie eller et sommerhus til familiens hygge. I området findes der gode spisesteder, golfbane, indkøbsmuligheder samt - ikke mindst - en fantastisk natur.

I den sydlige del af området ligger Bøtø, hvor dette sommerhus ligger på en 670 kvm dejlig og ugenert grund. Huset ligger på en blind vej uden trafik og med nem adgang til stranden.

Sommerhuset er oprindeligt opført i 1950 med træbeklædte facacer og tagpap tag. Der er offentlig vand og kloak.

Der er 56 kvm velindrettet sommerhus. God entre/træskogang samt pænt køkken med hårde hvidevarer. Godt badeværelse med lyse fliser, bruseniche m.v. Rummelig opholdsstue i åben forbindelse med udestue/spisestue hvorfra der er udgang til terrasse. 2 gode soveværelser samt mindre værelse med køjesenge.

Så drømmer I om fred og ro og gode bademuligheder, så er dette absolut en god mulighed. Der er ingen udlejningsaftale, så huset kan tages i brug med det samme.

Kontakt VorBolig for nærmere oplysninger herom.