Færgegaardsvej 93, 3. th., 4760 Vordingborg

Skøn lejlighed med fantastisk udsigt

Velkommen Færgegaardsvej 93 - et af "Marinahusene".
De tre ejendommen med navnet "Marinahusene" står næsten som "tre på stribe". Herfra er der en skøn udsigt mod vandet. Området er etableret med lukkede veje, flisebelægning, gæsteparkering og en lille sø. Lystbådehavnen ligger overfor - Her lagde "Kongeskibet Dannebrog" til, da Dronning Margrethe ll besøgte Vordingborg i august 2023.
Ejendommene er bygget op, så der ikke findes lejligheder i stueplan - pladsen er udnyttet til parkeringspladser. Derudover er der 3 etager med 3 lejligheder og en etage øverst oppe med en stor lejlighed. Der er elevator i ejendommen, hvorfor man nemt kan komme til hvilken etage det skulle være. Dørene til trappetårnet er altid aflåst og man skal som besøgende have adgang fra lejligheden. Dette betyder, at ingen uvedkommende "bare" kan komme ind.
Lige udenfor ejendommen stopper bybussen og herfra er der ca. 10 min gang til indkøbsmuligheder, biblioteket og skole. Herfra er der ca. 1,5 km til Vordingborg By og til Vordingborg station som har togtrafik med timedrift til København.
Allerede fra man træder ind i lejligheden, fornemmer man lyset fra vandets genskær. Her er en lys entre med et indbygget skab til over- og fodtøj og adgang til ejendommens lyse badeværelse med brus og vaskesølje. Dejligt stort soveværelse med indbyggede skabe. Endelig lejlighedens køkken, som fremstår lyst og velholdt og i åben forbindelse med stuen. Herfra er der udgang til en altan med en skøn udsigt mod Vordingborg Sydhavn. Fra altanen er der adgang til et lille redskabsrum, med plads til opbevaring.