Langagervej 24, 4760 Vordingborg

Fantastisk og unik ejendom til naturelskeren

Uanset om I er til heste, jagt eller blot skøn natur, er denne ejendom i særklasse.
26 hektar med såvel flere søer, remisser og mindre skovareal, giver nogle natur-omgivelser som normalt ikke er til at komme i nærheden. Når dette kombineres med et yderst charmerende stuehus samt en moderne stor hestestald, fås det næsten ikke bedre.

Boligen/stuehuset er oprindeligt fra 1900 men er totalt renoveret i 2007. Indretningen i 2 plan, giver fin plads til den moderne familie. Der er en flot hall med trappe til 1. sal. Praktisk bryggers med udgang til gårdsplads. Skønt køkken/alrum i åben forbindelse med spisestue og opholdsstue med indbygget brændeovn. Der er udgang til total ugenert og solrig terrasse fra køkken/alrum. Nydeligt badeværelse. Der er gulvvarme overalt i stueetage.

1. salen er indrettet med stor repos (kontorplads) samt 2 gode børneværelser. Stort master-bedroom med adgang til eget brusebadeværelse samt walkin-garderoberum.

Ejendommen opvarmes med jordvarmeanlæg fra 2007. Dette giver dels et flot Energimærke og ikke mindst en lav varmeudgift.

Stort skønt terrasse miljø, hvorfra man kan nyde udsigten over de omkring liggende jorder. I forbindelse hermed et anneks hvor Sælger har kontor. Endvidere udhus/carport og stor gårdsplads.

267 kvm stor hestestald fra 2007, med p.t. 8 moderne bokse (opfylder nye krav), sadelrum, foderrum m.v. Gode folde og ridebane. Et perfekt rideterræn i området.

Der er kort afstand til indkøb, skole og daginstitution. 4 km til Vordingborg centrum og ca. 20 km til Næstved.