Kirkebakken 54, 4736 Karrebæksminde

Indflytningsklar blandet bolig - og erhvervsejendom

Ejendommen er en blandet bolig - og erhvervsejendom. Derfor har man mulighed for at have kontor - og stort værksteds/lagerlokaler derhjemme.
Ejendommen er beliggende i Karrebæk med ca. 10 min. kørsel til Næstved og 3 min. kørsel til Karrebæksminde og Enø. I Karrebæk er der både en folkeskole og privatskole. Desuden god mulighed for at dyrke sport i den lokale idrætsforening og besøge et fitnesscenter.

Enø strand er en utrolig lækker og meget velbesøgt badestrand. Her er blåt flag, livreddere i højsæsonen, minigolf, flere restauranter mv. Derudover ligger Enø Bageri ved Enø strand, som oftest er med i kapløbet om Danmarks bedste hjemmelavet is.

Ejendommen fremstår hvidpudset med bl.a. rødt tegltag og der er en hyggelig gård. Ejendommen indeholder en indflytningsklar, flot og præsentabel bolig med udsigt over markerne. I boligen er der flere værelser, badeværelse, åbent køkken/alrum og en hyggelig terrasse.
Desuden er der indlagt fibernet i ejendommen. Der er mulighed for at inddrage 1. salen og vognporten til beboelse.

Alternativt kan man vælge kun at bruge erhvervsdelen til sin virksomhed og bruge boligdelen som udlejningsbolig.

Erhvervsdelen indeholder adgangsparti med trappe til 1.salen hvor der er indrettet kontor. Udover kontoret er der tekøkken, toilet, værksted samt et stort højloftet lager med to porte. På ejendommen er der anlagt en stor parkeringsplads samt et område til oplag ved portene til lageret.

Der er evt. mulighed for at leje ca. 2 hektar jord på en af de omkring liggende marker på den anden side af vejen, hvis man ønsker at have heste.

En ejendom der fremstår velholdt og anvendelig til mange forskellige brancher